Legfrissebb bejegyzések:
2017-05-12
Lovas gyereknap a középkorban
 | részletek
2017. május 28. vasárnap 9.00 – 17.00 Helyszín: Gyulakeszi Lovasudvar 9.00 - Lovagoltatás – vezetgetés, a lovakkal még csak ismerkedőknek 9.30 - Futószár bemutatása - kezdő...
2016-12-09
Gasztro hétvége
 | részletek
Gyulavezér Lovasbirodalmában A Gasztro program keretén belül elkészítésre és kínálásra kerülő termékek mind kizárólag saját gazdaságunkból kerülnek ki, és házi készítésű kézműves termékek...
2016-04-05
Kemencés kenyér
 | részletek
Házi tejtermékeink mellé házi, kemencés kenyeret készítünk...
»» minden bejegyzés


BORNESS

Kedves Ismeretlen Ismerős!
- Fáradt vagy? Unod a megszokott hétköznapjaidat?
- Unod a wellness, fitness hétvégéket?
- Valami újra vágysz?
- A Barátnőiddel szeretnél lenni?
- Velük szeretnél átdumálni egy egész hétvégét?
- Szereted a bort? Tán még a pálinkát is?

BORNESS HÉTVÉGE
GYULAVEZÉR LOVASBIRODALMÁBAN

Péntek:
megérkezés, szálláshelyek elfoglalása Gyulavezér Lovaspanzióban,

20.00 órakor
várúri lakoma Gyulaffy László - Csobánc Várának kapitánya kedvenceiből, melyet Csobánc hegy levével locsolunk meg előkészítve a másnapi túrára hangulatunkat

Szombat:
08.00 órakor
pálinkás ébresztő, "fitness" reggelivel (szalonnás tojás és resztelt csirkemáj friss kenyérrel, zöldségekkel), a salátás, müzlis tálat fényképről lehet nézni - közben! Reggeli után lovaglás a lovarda udvarán ki-ki tudásának vagy nem tudásának megfelelően - lovászfiúkat kíméljétek!! csak a lovakon lehet lovagolni! (futószáron, karámban).  Az igazán kezdőknek két hintalovat is tartunk. Garantáltan biztonságos. (nem rúg, nem harap, nem halad!)

12.00 órakor
kiadós, " alapozó" ebéd, hogy a megerőltető bortúrára legyen elegendő erőnk. Hosszú napnak nézünk elébe!!

13.00 órakor
indulás a Gyulakeszi Bortúrára! Lovaskocsin mindenki megkeresi a neki megfelelő és kitámasztás szempontjából alkalmas helyet. Gyengébb kondícióval rendelkező versenyzőink a következő eszközöket feltétlenül hozzák magukkal: bukósisak, nejlonzacskó, jégakku. Gyakorlottabb versenyzőink poharakkal, demizsonokkal felszerelve jöjjenek. A bortúra alkalmával két pincészetet látogatunk meg, ( ez titok melyik három lesz, de garantáltan jó borokkal várnak bennünket!), ahol minden pincében 5 fajta bort fogunk megkóstolni. Az utolsó pincészetnél a bórkóstolót követően kemencében sült sülteket, zöldségeket, köretként pedig petrezselymes, fóliás, vele sült burgonyákat kapunk.  A vidám napot bezárólag ékes nótaszóval és legfőképpen busszal érkezünk vissza Gyulavezér Lovasbirodalmába.

Vasárnap:
08.00 órakor
kakasszóra (vagy Rézi kecskére?!) ébresztő, Reggelire: erős kávé, Samarin és jégakku a fejekre helyett, reggeli Light - a szalonnás tojást, és a csirkemájas reggelit ma csak képről nézzük -, hidegtál Gyulavezér módra, friss péksüteményekkel, és tejjel (nem Rézitől!!), kávéval, teával.

Reggeli után,
felfrissülve és újult erővel Csobánc Várának bevétele, irány a Csobánc!!

13.00 órakor,
megfáradtan ugyan, de törve nem, megérkezünk - végre! - Gyulavezér Lovasbirodalmába, ahol frissítő zuhany után kiadós lakomával zárjuk ezt a szép és emlékezetes hétvégét.

Sok ilyen kellene még, hogy a többi
dolgos hétköznapot továbbra is kibírjuk!!
Hát, nosza gyorsan csörrentsd meg a Csajokat és gyertek le egy igazi nőcis hétvégére, ahol is az egyik főprogram egy igazi Női bortúra. A Borness egy új izgalmas program ahol felfrissítheted barátságaidat és feltöltődhet a lelked.

Lazulj el stílusosan!
Amit ajánlunk egy hétvégi program a gyönyörű Balaton-felvidéken. Megkóstolhatjátok a környék méltán híres borait. Gondolkozni nem kell, hogy ki fog vezetni, mivel a boros pincéket szekérrel és/vagy gyalog fogjátok bevenni. Szállás lehetőség egy családias lovas panzióban. Akinek van kedve, megismerkedhet, a lovaglás rejtelmeivel vagy túrázhat a Csobáncon Gyulaffy László várkapitány nyomdokaiban.


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejére
Gyulavezér Lovas Birodalma Gyulakeszi

Csobánc vára

   |    BORNESS   |    PROGRAM   |    ÉRDEKESSÉGEK   |    ÁRAJÁNLAT   |    FOTÓK   |   
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.