Legfrissebb bejegyzések:
2017-05-12
Lovas gyereknap a középkorban
 | részletek
2017. május 28. vasárnap 9.00 – 17.00 Helyszín: Gyulakeszi Lovasudvar 9.00 - Lovagoltatás – vezetgetés, a lovakkal még csak ismerkedőknek 9.30 - Futószár bemutatása - kezdő...
2016-12-09
Gasztro hétvége
 | részletek
Gyulavezér Lovasbirodalmában A Gasztro program keretén belül elkészítésre és kínálásra kerülő termékek mind kizárólag saját gazdaságunkból kerülnek ki, és házi készítésű kézműves termékek...
2016-04-05
Kemencés kenyér
 | részletek
Házi tejtermékeink mellé házi, kemencés kenyeret készítünk...
»» minden bejegyzés






Minden bejegyzés

Cirfandli Ünnep | részletek
Mindenkit sok szeretettel várunk a Pécs-Mecseki Borút, Mohács-Bóly Fehérborút és a Pécsi Borozó közös szervezésében 2010.06.05-én 10 órától estig megrendezésre kerülő Cirfandli Ünnepre! A rendezvény helyszíne: a város "Kult-Utcája": Pécs, Ferencesek utcája KÖZÉPPONTBAN A CIRFANDLI! JÖJJÖN EL, KÓSTOLJA MEG ÉS ISMERJE MEG PÉCS...

Római Kori vigasságok a balatongyöröki Szépkilátónál és a Római forrásnál 2010. június 19-én | részletek
Balatongyörökön első ízben rendezik meg a római-kori hagyományokhoz kapcsolódó Római-kori Vígasságok elnevezésű rendezvényt, melyet a Szépkilátó tövében lévő római-kori villa romjai ihlettek. Az esemény helyszíne a csodálatos panorámával rendelkező Szépkilátó, ahonnan az egész Szigligeti-öböl belátható, illetve a domb tövében csörgedező...

Kéknyelű Virágzás Ünnepe a Borbély Családi Pincészetben | részletek
Kedves Borbarátok, Ismerősök! Ötödik alkalommal kerül megrendezésre a Kéknyelű Virágzás Ünnepe Badacsonyban, 2010. június 5-6-án. Az idei évben egy apró változás történt a rendezvénysorozat életében. A borászok nem a Badacsonyi dísztéren, hanem a saját pincéjüknél várják a Borbarátokat különböző programokkal és a Kéknyelű borokkal. A...

Balaton-felvidéki és Balaton környéki borok a gasztronómiában | részletek
SÜLLŐ HÁZIASSZONY MÓDRA Hozzávalók: 1 kg süllő, 10 dkg gomba, 1 kisebb hagyma, 2 kanál vagdalt zöldpetrezselyem, 1 paradicsom, ¼ liter szürkebarát, 2 kanál zsemlemorzsa, 5 dkg vaj, só, bors. Elkészítése: A jól megmosott gombát szeletekre, a hagymát apróra vagdaljuk. A paradicsomot leforrázzuk, lehúzzuk a héját és összevagdaljuk....

Ételek a Balaton-felvidék boraival | részletek
JUHÁSZNÉ LEVES Hozzávalók: 25 dkg borjúhús, 1 kis fej vöröshagyma, 2 kanál zsír, 1 marék tarhonya, 2 dl száraz chardonnay, 1 dl tejföl, só, rózsapaprika. Elkészítése: A húst apró kockákra vágjuk és az apróra karikázott hagymával addig pároljuk, amíg megsárgul. Hozzáteszünk 1 kanálka rózsapaprikát, ezzel együtt még 1-2 percig pároljuk, és...

vissza | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | tovább



Gyulavezér Lovas Birodalma Gyulakeszi

Csobánc vára

   |    BORNESS   |    PROGRAM   |    ÉRDEKESSÉGEK   |    ÁRAJÁNLAT   |    FOTÓK   |   
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.